Devino Instructor

Devino Trainer

Instructori de top din întreaga lume predau miilor de studenți CoachCamp

Vrei VENITURI substanțiale, cu EFORT SCĂZUT folosind tehnici de predare automatizată?

Hai să creăm IMPREUNĂ primul tău curs Online !
Vei colabora cu producători de conținut și editori de top din industrie, astfel încât CONȚINUTUL TĂU să fie prezentat ÎN CEA MAI BUNĂ LUMINĂ POSIBILĂ

Câștigă bani

Câștigi bani de fiecare dată când un student vă cumpără cursul. Vei fi plătit lunar prin PayPal sau transfer bancar, este alegerea ta.

Inspiră studenții

Ajutați-i pe oameni să învețe noi abilități, să progreseze în cariera și să-și exploreze hobby-urile împărtășindu-vă cunoștințele.

Alătură-te comunității noastre

Profită de comunitatea noastră activă de instructori pentru a-ți crește vânzările si de a te ajuta in procesul de creare a cursurilor.
+ 100

Studenți Înscriși

+ 0

Cursuri

+ 0

Instructori

Cum să devii trainer

Deveniți Instructor

Planifică-ți cursul

Începem de la pasiunea și cunoștințele tale, alegi un subiect și planifici conținutul cursului (lecțiile și exercițiile). Apoi completezi fișele puse la dispoziție de experții noștri, pentru ca departamentul nostru de Marketing să înteleagă mai bine profilul clienților tăi.

Cum te ajutăm

Îți oferim un TRAINING GRATUIT în care vei învăța cum să-ți structurezi eficient programul și cum menții legătura cu cursanții pentru a avea mai mult TIMP LIBER. Experții nostri îți vor crea un microsite de vânzare,  TE VOM PROMOVA, și îți vom aducem CLIENȚI PLĂTITORI.

Elaborăm cursul

Ai 2 variante:

Îl faci live pentru primii participanți și înregistrezi conținutul SAU filmezi cursul cap-coadă și apoi îl promovăm. Ai nevoie doar de un smarphone sau o cameră, adaugi un microfon și ești gata de filmarea primului tău curs.

Cum te ajutăm
  • Vei primi un tutorial în care vei învăța cum să-ți faci singur setup-ul (nu te speria, este super simplu)
  • Îți putem închiria echipamente sau chiar să facem noi întregul montaj
  • Gestionăm pe platforma noastră securizată tot conținutul de video streaming, la care vor avea acces doar clienții plătitori

 

Construim Comunitatea TA

Interacționezi

Interacționezi LIVE prin group coaching cu cursanții tăi. Creezi teste, exerciții, teme de casă pentru a crește interactivitatea și a urmări progresul cursanților Transmiți mesaje, răspunzi la sesiunile de Q&A.

Cum te ajutăm
  • Te învățăm care sunt cele mai bune practici și cum poți să pregătești 40-50 de cursanți simultan în 3-4 ore pe săptămână fără să scazi calitatea educațională
  • Oferim o platformă prin care poți să manageriezi singur conținutul educativ, să comunici cu cursanții, să răspunzi la Q&A, să introduci examinări și să acorzi Certificări

 

Suntem aici pentru a vă ajuta

Echipa noastră de asistență pentru instructori este aici pentru a te ajuta în privința nevoilor tale de creare a cursurilor. Folosiți Centrul nostru de predare, un centru de resurse pentru a te ajuta pe parcursul procesului. Acest grup este mereu activ, mereu acolo și întotdeauna util.

Deveniți instructor ACUM

Alătură-te celei mai mari platforme de învățare online din Romania.