Despre noi

Despre noi

home-online-art-app-download-image

Cine suntem?

Platforma de cursuri online CoachCamp s-a clădit din pasiune pentru coaching și din dorinta de a descoperi oameni pasionati, de a le oferi contextul și oportunitatea de a invata, creste si de a isi duce hobby-urile creative la nivel de start-up / business sau în carieră, CoachCamp este in prezent cea mai cunoscuta platforma de cursuri interactive din Romania, devenind un etalon pentru excelenta in educatia alternativa, contemporana.

Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor sa-si transforme pasiunile in hobby-uri sau profesie. Profesorii au cariere spectaculoase, disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe know-how-ul lor, fiind profesionisti reputati in domeniile pe care le reprezinta.

Ne dorim sa recrutam talente si sa le promovam. Cursurile sunt interactive si iti dau ocazia sa iti probezi in timp real aptitudinile, sa dezvolti proiecte creative de impact si sa beneficiezi de networking intr-un context benefic profesional si social. Fiecare curs are o finalitate concreta – fie o expozitie, o activare online sau un proiect specific.

Trei motive care fac diferenta

PROFESORII. Creat din pasiunea pentru dezvoltarea personala in industriile creative si conceput ca un spatiu de learning, de auto-descoperire si de networking cu profesionisti din industria creativa, CoachCamp continua sa creasca, oferindu-le cursantilor sai experiente din ce in ce mai interactive si o educatie profesionala prin excelenta. Nu intamplator, pentru cursurile after work de la CoachCamp inca de la inceput am ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative – practicieni cu charisma si reputatie profesionala puternica.

METODA DE LUCRU. Cursurile sunt interactive si ofera un context puternic de networking si exercitiu, intr-un mediu racordat la tendintele actuale din industria creativa.

FINALITATEA. Cursurile CoachCamp au o finalitate concreta in cadrul fiecarui modul ales, tradusa prin proiecte speciale (campanii de PR si online, prezentari de moda, shootinguri fashion&beauty, expozitii sau implicarea in evenimente partenere CoachCamp).