Blog

[CoachCamp] Site-ul tău se confruntă cu o problemă tehnică

Uncategorized

[CoachCamp] Site-ul tău se confruntă cu o problemă tehnică

Bună!

Începând cu WordPress 5.2 există o funcționalitate nativă care detectează când un modul sau o temă provoacă o eroare fatală pe site-ul tău și te notifică automat printr-un email.

În acest caz, WordPress a sesizat o eroare la unul dintre modulele tale, JetElements For Elementor.

Mai întâi, vizitează-ți site-ul (https://www.coachcamp.ro/) și verifică dacă apar orice fel de probleme. Apoi, vizitează pagina unde a fost sesizată eroarea (https://www.coachcamp.ro/wp-admin/post.php?post=7&action=elementor) și verifică dacă apar probleme evidente.

Te rog contactează serviciul tău de găzduire pentru asistență în investigarea în continuare a acestei probleme.

Dacă site-ul tău pare căzut și nu îți poți accesa panoul de control așa cum o faci în mod normal, WordPress are acum un „mod recuperare” special. El îți permite să te autentifici în siguranță în panoul de control și să investighezi mai departe.

https://www.coachcamp.ro/wp-login.php?action=enter_recovery_mode&rm_token=yTIxoGUQmmiKX0336RnA0G&rm_key=KMeZrEw5gtLjLA7ziKF3tK

Pentru a-ți menține site-ul în siguranță, această legătură va expira în o zi. Nu-ți face griji în legătură cu expirarea: dacă eroarea apare din nou, îți va fi trimisă prin email o nouă legătură.

Dacă soliciți ajutor pentru această problemă, s-ar putea să ți se ceară unele dintre următoarele informații:
Versiunea WordPress 5.9.3
Tema curentă: Monstroid2 Child (versiunea 1.0.0)
Modulul curent: JetElements For Elementor (versiunea 2.3.3)
Versiunea PHP 7.0.33

Detalii eroare
==============
A apărut o eroare de tipul E_ERROR pe linia 490 a fișierului /home/coachcamp/public_html/wp-content/plugins/jet-elements/includes/addons/jet-elements-button.php. Mesaj eroare: Uncaught Error: Class ‘Elementor\Scheme_Color’ not found in /home/coachcamp/public_html/wp-content/plugins/jet-elements/includes/addons/jet-elements-button.php:490
Stack trace:
#0 /home/coachcamp/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(2280): Elementor\Jet_Elements_Button->_register_controls()
#1 /home/coachcamp/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(494): Elementor\Controls_Stack->init_controls()
#2 /home/coachcamp/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/widget-base.php(177): Elementor\Controls_Stack->get_stack()
#3 /home/coachcamp/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(300): Elementor\Widget_Base->get_stack()
#4 /home/coachcamp/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(2369): Elementor\Controls_Stack->get_controls()
#5 /home/coachcamp/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(1105): Elementor\Controls_Stack->sanitize_settings(A